‘Sağlığını Seç, Kanseri Erken Tanı’ Paneline Yoğun İlgi

0
188

İskenderun Belediyesi tarafından, ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı’ kapsamında ‘Sağlığını Seç, Kanseri Erken Tanı’ konulu panel düzenlendi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kırmızı Salonda düzenlenen panele İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Belediyemiz tarafından İSTE’de düzenlenen “Sağlığını Seç, Kanseri Erken Tanı!” adlı panele İskenderun Kaymakamımız ile birlikte katıldık. Panelimiz yoğun bir katılımla gerçekleşti. Program sonunda panelimize katılım gösteren kıymetli konuşmacılarımıza teşekkür plaketi verdik. Belediye olarak her daim insan odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Belediye olarak toplumu ilgilendiren farklı konularda paneller düzenlemeye devam edeceğimizi belirterek organizasyonun düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ettik” şeklinde konuştu.

Panele konuşmacı olarak ise, Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Prof. Dr. Ersiz Akpınar, Doç. Dr. Tuğrul Demirel, Doç. Dr. Fatih Teker, Dyt. Gül Ünal, Güzin Yıldırım, Doç. Dr. Yasemin Kılıç Öztürk katıldı. Konuşmacılar katılımcılara “Meme Kanseri, Kanserde Erken Tanı” konularında farklı bilgiler verdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here