Play-Off’taki Rakibimiz Yine Belediye Kütahyaspor Oldu

0
107

Grupta Lider bulunan Belediye Kütahyaspor’u yenerek play-off oynamaya hak kazanan ancak, rakibi mağlup ederek şampiyonluktan eden İskenderun Futbol Kulübü’nün play-off’taki rakibi de Belediye Kütahyaspor oldu. Play-Off Maçları 6 ve 10 Mayıs’ta oynanacak.

misli.com 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderun FK’nın play-off’taki rakibi Belediye Kütahyspor oldu. Turuncu-Mavili temsilcimiz, Kütahya temsilcisi ile birinci karşılaşmayı 6 Mayıs’ta İskenderun 5 Temmuz Stadında, ikinci karşılaşmayı ise 10 Mayıs’ta Afyonkarahisar Zafer Stadında (Tarafsız) oynayacak. Her iki mücadele de saat 16.00’da başlayacak.

Play-Off maçlarını, 1. Grupta Arnavutköy Belediyespor, Bucaspor 1928, Ofspor A.Ş. ile Malatya Yeşilyurt Belediyesi, 2. Grupta temsilcimiz İskenderun FK’nın yanı sıra Belediye Kütahyaspor, Yomraspor ve Fethiyespor, 3. Grupta Çatalcaspor, Esenler Erokspor, Isparta 32 Spor ile İçel İdmanyurdu SK, 4. Grupta da 1954 Kelkit Belediyespor, Bursa Yıldırımspor, 68 Aksaray belediyespor ile Düzcespor oynayacaklar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here