Payasspor Ziraat Türkiye Kupasında Turladı!

0
100

Stat: İsmet Atlı Stadı

Hakemler: Ali Yılmaz*** Şeyhmus Baysal*** Niyazi Atakan**

Kozanspor FK: İbrahim* Selçuk** (Dk.84 Serkan*) Yaşar** (Dk.77 Oğuzcan*) Rıza* (Dk.60 Uğurcan**), Sirac** Furkan** Kadir Mert** Oğuzhan** Bekir Can** Tahir** İlhan*

Payasspor: Suphi** Oğuzhan** (Dk.77 Agah*) Mümin*** Ömer** Fatih** Oğuzhan Kuş** (Dk.87 Emre*) Birtan** Furkan*** (Dk.75 Uğur*) Aykut*** Mehmet** Fatih Dalgıç**

Goller: Dk.38 Aykut, Dk.40 Furkan, Dk. 87 Mümin (Payasspor)

Sarı Kart: Dk.81 İlhan (Kozanspor FK); Dk.60 Fatih, Dk.80 Agah, Dk.81 Aykut (Payasspor)

Ziraat Türkiye Kupası 2’nci eleme turunda Kozanspor FK ile deplasmanda karşılaşan ilimiz temsilcisi Payasspor rakibini 3-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Kozan ekibi ise turnuvaya veda etti.

Mavi-Beyazlı ekip deplasmanda olmasına rağmen maça hızlı ve etkili başladı. Atakların sonucunu 38. dakikada alan Payas temsilcisi Aykut’un golü ile rakibi karşısında öne geçti: 0-1. Payasspor golün ardından hızını kesmezken, 40. dakikada sahneye çıkan Furkan farkı ikiye çıkartarak takımı da rahatlatmış oldu: 0-2. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci devreye de istekli başlayan taraf konuk ekip Payasspor oldu. Rakibi üzerine giderek gol arayışlarını sürdüren Mavi-Beyazlıların üçüncü golü ise 87’de geldi. Bu dakikada Mümin’in golü karşılaşmanın skorunu da belirlemiş oldu: 0-3.

Alınan net galibiyetin ardından Payasspor Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkarken, Kozan ekibi ise turnuvaya veda etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here