Osman Şahin İskenderunspor’da!

0
191

Son olarak Hatayspor forması giyen sol kanat oyuncusu 23 yaşındaki Osman Şahin, İskenderunspor ile anlaşmaya vardı. Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink’in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Osman Şahin, kendisini 1 yıllığına İskenderunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Osman Şahin’in transferinde kendilerine destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür etti. Başkan Bolat yaptığı açıklamada; “Hatayspor Futbolcusu Osman Şahin ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Bu transferin gerçekleşmesinde bize büyük fedakârlık yapan Sayın Lütfü Savaş’a teşekkür ederiz” dedi.

Yeni Sezon Hazırlıkları Hız Kesmeden Sürüyor

Öte yandan temsilcimiz İskenderunspor’un Bolu Karpalas’ta gerçekleştirdiği 2. etap kampı da hız kesmeden devam ediyor. Turuncu-Mavili takımımız, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde 2 kez yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Ümit Karan önderliğinde gerçekleştirilen yeni sezon hazırlık çalışmalarını, Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink ile Kulüp Başkanı Hakan Bolat da oldukça yakından takip ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here