Meclis Üyesi Şimşek’ten Sitem!

0
117

İskenderun Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti (CHP)’li Meclis Üyesi Bülent Şimşek, İskenderunspor’un profesyonel lige çıkmasıyla ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısından bilgisi olmadığı için, sosyal medya hesabından sitemlerini dile getirdi. Her zaman ve her koşulda, İskenderun için yapılacak her iyi işi destekleyeceklerini söylediklerinin altını çizen Şimşek; “Her ne kadar bu toplantıya Belediye Başkanı tarafından çağırılmasak da İskenderunspor’a olan sevgimiz ve desteğimiz hiç bir zaman eksilmeyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

İskenderunspor ile ilgili önceki gün gerçekleştirilen toplantıya belediye meclis üyeleri olarak çağrılmamalarına üzüldüklerini ifade eden Şimşek, sosyal paylaşım hesabından sitemini şu şekilde dile getirdi;

“İskenderun Belediyesi Meclis Üyesi olarak, İskenderun için yapılacak her iyi işi destekleyeceğimizi ilk günden bugüne kadar söylemiştik. Bugün İskenderunspor’un profesyonel lige çıkmasıyla ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılacağını sosyal medyadan öğrendim.

Bu toplantıya Meclis üyesi olarak katılıp destek vermek isterdim. İskenderunspor bu kentte yaşayan her İskenderunlu için çok büyük değerdir ve İskenderunspor’u her zaman iyi yerlerde görmek ister. Ne kadar bu toplantıya Belediye Başkanı tarafından çağırılmasak da İSKENDERUNSPOR’a olan sevgimiz ve desteğimiz hiç bir zaman eksilmeyecektir.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here