Lig Heyecanı Yeniden Başlıyor!

0
85

Spor Toto 1. ve 3. Lig’de ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, Pazartesi günü Ankara’da Osmanlı Stadında Fatih Karagümrük A.Ş.’yi konuk edecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Payasspor’da Pazar günü (yarın) sahasında Elazığ Belediyespor FK’yi ağırlayacak, Erzinspor ise Çankaya Futbol Kulübü ile yine Pazar günü deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor ligin 4. haftasında karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. Osman Çalgın Tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Bordo-Beyazlılar savunma, hücum ve taktik çalışmaları ile zorlu maça hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezona oranla kalesinde daha kolay gol gören Hatayspor, savunmadaki alışıldık performansına yeniden ulaşmak amacıyla çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Kaleci Akın Alkan başta olmak üzere savunma oyuncularının, takımın teknik patronu İlhan Palut’un hazırladığı çalışma programı ile eski formuna kavuşması bekleniyor.

Ankara’da Osmanlı Stadında oynanacak olan Karagümrük maçına 3 puan parolasıyla hazırlanan Bordo-Beyazlılar hem hücumda etkin olabilmek hem de savunma anlamında yaşadığı sıkıntıları aşmak için yoğun bir tempoyla çalışıyor.

Lige iyi başlayamayan ancak hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında tur atlayarak moral kazanan 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor ise Pazar günü (yarın) sahasında Elazığ Belediyespor FK’yi ağırlayacak. Mavi-Beyazlıların parolası ise mutlak galibiyet olacak.

Başarılı maçlar çıkaran ancak sahipsizlikten yakınan Erzinspor ise Çankaya Futbol Kulübü ile yine Pazar günü deplasmanda karşılaşacak. Teknik Direktör Can Güven önderliğinde başarılı sonuçlara imza atan Turuncu-Beyazlı ekip, ligin ilk iki haftasında 4 puan toplarken Ziraat Türkiye Kupasında da tur atlayarak adeta zoru başarıyor. Haftanın programı şöyle oldu: >>>

Hatayspor-Fatih Karagümrük A.Ş.
16 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 19.00
Hakan Ceylan, Deniz Turgut, Bersan Duran
Osmanlı Stadı

Çankaya Futbol Kulübü-Erzinspor A.Ş.
15 Eylül 2019 Pazar  Saat: 16.00
Tayfun Sarı, Uğur Başdaş, Ercan Akdeniz
Ankara Ostim Stadı

Payasspor-Elazığ Belediyespor FK
15 Eylül 2019 Pazar Saat: 16.00
Reşat Onur Coşkunses, Kürşathan Akın, Denizcan Şahin
Payas İlçe Stadı
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here