Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
45

Kırıkhan’da Muayene Bacaları Bakımdan Geçiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında kanalizasyon ana muayene bacalarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde oluşan altyapı problemlerini çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Özyörük Mahallesi’nin farklı noktalarında işlevini yitirmiş muayene bacalarında yenileme çalışması yapıldığını aktardı. Ayrıca yol seviyesi altında veya üstünde kalan muayene bacalarının yol hizasına getirildiği bilgisini veren HATSU, yapılan çalışma sayesinde herhangi bir müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini ve ulaşımda herhangi sorun teşkil etmeyeceğini belirtti.

Altınözü Tokaçlı’yı Besleyen Kuyunun Pompası Yenilendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletiminin sağlıklı şekilde sağlanması adına su temin edilen kuyularda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Altınözü ilçesine bağlı Tokaçlı Mahallesi’ne su iletilen kuyuda arızalanan motopompun yenilendiğini aktaran Genel Müdürlük, yapılan çalışma sayesinde içme suyunun düzenli bir şekilde iletiminin tekrardan sağlandığını belirtti. HATSU, tesislerdeki elektrik panolarında, jeneratörlerde, haberleşme sistemleri, kuyu pompaları ve diğer ekipmanlarda da bakımlarının yapıldığını aktararak, gece-gündüz demeden oluşabilecek problemlere hızlı şekilde müdahale etmek için ekiplerin 7/24 görev yaptığını aktardı.

İşlevini Yitirmiş Muayene Bacaları Bakımdan Geçiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), ilimizin muhtelif noktalarında kanalizasyon ana muayene bacalarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde oluşan altyapı problemlerini çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Özyörük Mahallesi’nin farklı noktalarında işlevini yitirmiş muayene bacalarında yenileme çalışması yapıldığını aktardı. Ayrıca yol seviyesi altında veya üstünde kalan muayene bacalarının yol hizasına getirildiği bilgisini veren HATSU, yapılan çalışma sayesinde herhangi bir müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini belirtti.

Reyhanlı’nın Merkezini Besleyen Kuyunun Pompası Yenilendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletiminin sağlandığı içme suyu tesislerinde ve kuyularında bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Reyhanlı ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ve merkez mahallelere su iletimi görevi gören kuyuda arızalanan 1 no’lu kuyunun dalgıç pompasının yenilendiğini aktaran Genel Müdürlük, yapılan çalışma ile su iletiminin normale döndüğünü belirtti. Yapılan yenileme çalışması sayesinde hatlara su iletiminin de düzene girdiğine vurgu yapan HATSU, tesislerdeki elektrik panolarında, jeneratörlerde, haberleşme sistemleri, kuyu pompaları ve diğer ekipmanlarda da bakımlarının yapıldığını aktardı. Gece-gündüz demeden oluşabilecek problemlere hızlı şekilde müdahale etmek için ekiplerin vardiyalı şekilde görev yaptığını aktaran HATSU, yapılan planlı çalışmalar sayesinde depo taşmaları ve su israfının önüne geçildiğini vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here