Kehribar, Sezonu Yeniliklerle Açtı!

0
115

Sektörde yedinci yılını dolduran Kehribar’da, müzik kalitesini yükseltmek adına bu sezon yeniliklere imza atıldı.

Kehribar’ın sempatik işletmecesi Deniz Saraç, yeni sezonla ilgili bilgi verirken şunları ifade etti: “Eğlenceli sahne performansları ve farklı yorumlarıyla bölgenin en iyi müzisyenleriyle yola çıktık. Yıllardır müzik camiasında tanınan grup A Star Band grubuyla farklılığımızı ortaya koymak istiyoruz. Cumartesi günleri Rıfat Arslan sahne alırken, Çarşamba günleri A Star Band Grubu müzik severlerle birlikte olacaklar.

Zengin menümüz, yeni kokteyllerimiz nezih mekânımızı daha da aranılır hale getirecek. Özellikle kokteyllerimiz, ‘Early Grey Martını, Hıyar Cin, Whıte Russıan, Long Island Iced, Margarıta ve Cuba Lıbre her daim ısrarla istenilen kokteyler arasına girecek gibi görünüyor.

İskenderun ve bölge halkına en iyi hizmeti sunmak adına Kehribar ekibi, tam kadro hazır ve nazır olarak işinin başında. Uygun fiyatlarımız,  müşteri memnuniyetini esas alan, mekânımıza gelenlere hoş vakit geçirme anlayışımız yedi yıldır devam ediyor.

Tercih edilen, tüm yeniliklere açık Kehribar ’da,  bir birinden lezzetli yiyecekler, beğenilen kokteyllerle yine fark yaratmak çabasında olacağız.

Kehribar’ı yıllardır canlı tutan tüm dost ve müşterilerimize, ilgileri için teşekkür ederken, yeni sezonda yine onların sevgisi ve ilgisiyle hizmetimize devam etmek istiyor ve herkesi müzik şölenimize, şirin işletmemize bekliyoruz…” (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here