Kaymakam Yönden, Demir Çelik Anadolu Lisesindeydi

0
642

Toplantıda Okulun Durumu İle İlgili İstişarede Bulunuldu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçemizde düzenli olarak gerçekleştirilen“Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” kapsamında İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Yönden’in yanı sıra, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Fatma Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve mahalle muhtarı iştirak etti.

Kaymakam Yönden, okul binasını gezerek, fiziki ve araç-gereç yeterliliği bakımından yaptığı incelemenin akabinde okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaç olarak aktarılan hususları dikkatle dinledi.

Devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapılan toplantıda, ilk olarak toplantıya ev sahipliği yapan İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi Müdürü Savaş Tiker tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, devlet okullarımızın genel durumu hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here