Karasayar, Arsuz’da Mahalleri Ziyaret Etti

0
261

orhan karasayar10“Halkımız Bize Güvendikçe Hizmetlerimiz Sürecek”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim çalışmaları çerçevesinde hafta sonunu Arsuz’a bağlı mahallelerde geçirdi. Arsuz ilçesi Arpagedik Mahallesinde, Hüyük Mahallesinde, Haymaseki Mahallesinde, Tülek Mahallesinde, Karahüseyinli Mahallesinde, Avcılarsuyu Mahallesinde, Konacık Mahallesinde, Tatarlı Mahallesinde ve Işıklı Mahallesinde, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Karasayar, vatandaşlarca sıcak bir ilgiyle karşılandı.

orhan karasayar11

Seçim çalışmaları kapsamında ayak basmadıkları mahalle bırakmadıklarına değinen Karasayar, bu ziyaretleri sadece seçimden seçime değil, yıl boyunca sürekli yaptıklarına da işaret etti. Ziyaretlerde mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara bu zamana kadar Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetlerden de bahseden Vekil Karasayar, Hatay’a hizmetlerin devamı için yeniden Ak Parti’ye destek verilmesi gerektiğini belirtti.

orhan karasayar12

Halkın ilgisi ve teveccühü ile oldukça sevinen Milletvekili Karasayar; “Halkımızın sevgisi karşısında memnunuz. Bu ilgi yaptığımız hizmetlerin karşılığıdır. Biz de hizmetlerimize devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Yeter ki halkımızı bize olan güvenini sürdürsün” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here