Karaağaçspor’un 14 Yaşındaki Starı Baran Diken Manisa’da!

0
327

Karaağaçspor’un altyapısından yetişen 2005 doğumlu Baran Diken, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörü Levent Bayraktar, Baran Diken’i transfer için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Manisa BŞB’ye transferinden dolayı duygularını dile getiren Baran Diken; “Hüznü ve mutluluğu bir arada yaşıyorum. Bir yandan yıllardır beraber futbol oynadığım takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, diğer taraftan hayallerimin ilk adımı olarak tercih ettiğim Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transferime seviniyorum” dedi.

Karaağaçspor Altyapı Sorumlusu Fehim Aşkar da transferle ilgili; “Öncelikle her iki kulüp için hayırlı olmasını diliyorum. Baran Diken’in oynadığı futbolun takdir edilmesi ve ona güvenilmesi halinde çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Karaağaçspor’un bir futbolcu fabrikası olduğunu da hatırlatan Aşka; “Burada hem Türkiye geneline hem de Milli Takıma yakışacak, istikbal vaat eden sporcular yetiştirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 doğumlu birçok futbolcularımız ile ilgilenen Süper Lig ve PTT Birinci Lig Takımları bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde bunlarında transferlerini açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Aşkar ayrıca, elde edilen büyük başarı nedeniyle kulübe emek veren hocalara, destek veren velilere ve de kendilerine böyle güzel imkanları sağlayan tüm yöneticiler ile emeği geçen herkese teşekkür ettiğini de dile getirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here