İskenderunspor’un Zirve Ortaklığı Sürüyor

0
130

İçel İdman Yurud ile 5 Temmuz İskenderunspor’un 9’ar Puanı Bulunuyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor ligin üçüncü haftasında galibiyet serisi devam ettirdi. Turuncu-Mavili ekip, Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynanan ve yaklaşık 1500 taraftarın heyecanla izlediği müsabakada, ev sahibi Reyhanlıspor’u 1-0 mağlup etti.

Gaziantep Bölgesinden Adem Bozkurt, Halil Karakuş ile Mehmet Yağcı’nın yönettiği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderunspor’un golünü 17. dakikada Ali Yıldırım attı. Müsabakanın 90+3. dakikasında ev sahibi Reyhanlıspor’dan Yusuf Mersin, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.

Reyhanlıspor sahaya “Yusuf da Futbol Oynamak İstiyor” pankartıyla çıkarken, Turuncu-Mavililerin golünü atan Ali Yıldırım, müsabakanın 74. dakikasında yerini Haşim Ateş’e bıraktı.

Alınan bu sonucun ardından Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta İçel İdman Yurdu 9 puan ile lider durumda bulunurken, 5 Temmuz İskenderunspor ise aynı puan ve gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. Grupta 7 puan ile Sorgunspor üçüncü, 6 puana sahip Ceyhanspor ile Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’da 4 ve 5. sırada yer alıyorlar.

Zorlu haftayı Reyhanlıspor galibiyeti ile kapatan 5 Temmuz İskenderunsporlular, 3 puan sevincini maç sonunda taraftarlarıyla doyasıya kutladılar.

Başkan Tosyalı’dan Tebrik

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da galibiyetten ötürü 5 Temmuz İskenderunspor’luları kutlarken, ligde emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Maçtan galip ayrıldıkları içim mutlu olduklarını dile getiren Tosyalı; “Deplasmanda oynanan Reyhanlıspor maçından 3 puan ile ayrılan takımızın sporcularını ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum” dedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından, başkan yardımcılarıyla birlikte başta teknik heyet ve tüm futbolcuları ile bir araya gelerek başarılarının devamını dileyen Başkan Fatih Tosyalı’ya taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here