İskenderunsporluların Moralleri Yerinde

0
145

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’un yeni sezon öncesi Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel’deki kamp çalışmaları devam ederken, futbolcuların morallerinin yerinde olması teknik heyeti ve yöneticileri sevindiriyor.

Kamp boyunca her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki defa Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde çalışan futbolcular, fırsat buldukça günün yorgunluğunu atabilmek için otelin lobisinde bir araya gelerek kampın kritiğini tartışıyorlar.

Futbolculara Moral Ziyareti Sürüyor

Turuncu-Mavililerin kamp çalışmalarında ziyaretçileri de eksik olmuyor. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin ile Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, takımı Ürgüp Kampında ziyaret ettiler. Keskin ile Saydam, Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, Kulüp Müdürü Soner Kelahmet, yardımcı antrenörler Halit Yavuz, Emre Altun ve Kenan Kurt ile bir araya gelerek kampın değerlendirmesini yaptılar.

Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam ile Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu da yapılan antrenmanı da birlikte izlediler.

Dev Türk Bayrağı Açarak Vefa Örneği Gösterdiler

Turuncu-Mavili futbolcular, Cuma günü yaptıkları idman öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle dev bir Türk Bayrağı açarak Şehit ve Gazilerimizi minnetle andılar. Futbolcukların Zafer Bayramı coşkusu görülmeye değerdi!

Öte yandan, yeni sezon öncesi transfer edilen deneyimli orta saha oyuncusu 30 yaşındaki Koray Kurt, yeni takımının Nevşehir kampına katılarak çalışmalara başladı. 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezonun ilk karşılaşmasını 23 Eylül tarihinde Mucur Yabanlıspor ile deplasmanda oynayacak.

Bu arada 5 Temmuz İskenderunspor’un kalecisi 27 yaşındaki İsmail Turhan, Plaj Futbolu Türk Milli takımının Portekiz’deki Avrupa Şampiyonasına katılacak olmasından dolayı Milli Takım kampına katılmak üzere arkadaşları tarafından İstanbul’a uğurlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here