İskenderunspor Gençleriyle de Gülüyor!

0
197

Turuncu-Mavililer 5’te 5 Yaparak Grubunda 15 Puanla Lider Bulunuyor

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Ligi Kategorisi (B) Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un galibiyet serisi devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Bekbelespor’u 8-0 mağlup etti. Farkı galibiyeti getiren golleri Ali Kekin (4), Kadir Kurt (2), Muhammed Elmas ile Erol Kocaman attı.

Karşılaşmayı 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile yardımcısı Ahmet Keskin de izlerken, Başkan Ünal ile Keskin, karşılaşma öncesinde her iki takım futbolcularına başarılar dilediler. 5 Temmuz İskenderunsporlular, attıkları golün ardından güvenlik güçlerinin yanına gidip asker selamı vererek Mehmetçiğimize destek oldular.

Turuncu-Mavililer 5 karşılaşma sonunda 5 galibiyet alarak grubunda 15 puan ile lider durumda bulunuyor. 5 Temmuz İskenderunspor’u 9’ar puan ile İskenderun Kayraspor ile Kırıkhanspor takip ediyor. Bu arada İskenderun Kayraspor’un bir maçı eksik bulunuyor.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu; Arsuz Karaağaçspor: 9- Kırıkhanspor: 3, İskenderun Kayraspor: 3- Erzinspor: 0, Kırıkhangücü: 2-Nardüzü Gençlikspor: 0. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here