İskenderunspor FK İçin Kenetlendiler!

0
450

Turuncu-Mavililerde Oluşturulan Yeni Yönetimin Başkanı Enes Ege Aygün, Başkan Fatih Tosyalı’ya Gelişmeler Hakkında Bilgi Verdi

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderunspor Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi çalışmalarına hız verdi. Turuncu-Mavililerde oluşturulan yeni yönetimin Başkanı Enes Ege Aygün, İskenderun Belediyesine giderek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile Spor Adamı Güney Kanat’ın da hazır bulunduğu görüşme hoş sohbet ortamında gerçekleşti.

Yeni Yönetimin Bugün Netleşmesi Bekleniyor

Öte yandan, 2020-2021 Sezonunda 3. Ligde mücadele edecek olan İskenderunspor Futbol Kulübünü yönetecek yeni yönetim kurulunun oluşturulması için çalışmalar titizlik içerisinde sürdürülüyor. Yeni yönetimin Pazartesi günü (bugün) kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

İskenderun FK Kızılcahamam’a Kampa Gidiyor

Turuncu-Mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını yapmak üzere Kızılcahamam’a kampa gidiyor. Kızılcahamam Patalya Tesislerinde 2-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan kamp çalışmalarına transfer edilenler futbolcuların yanı sıra, prensipte anlaşılan sporcular da bulunacak.

Başkan Fatih Tosyalı’ya Kamp Daveti

İskenderunspor Futbol Kulübünün çiçeği burnunda yeni Başkanı Enes Ege Aygün’ün Kızılcahamam Patalya Tesislerinde yapılacak olan kamp çalışmalarına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal’ı da davet etti. Başkan Tosyalı, yapılan kamp davetine olumlu cevap verdiği gelen bilgiler arasında. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here