İskenderunspor Çalışmalarını Sürdürüyor

0
166

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grubunda mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Reyhanlıspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürüyor.

Turuncu-Mavili ekip 5 Temmuz İskenderunspor’un Karayılan Belediye Spor Tesislerinde yapılan son idmanına, alt yapıda görev yapan 18 yaşındaki kaleci Yunus Kapan da davet edilirken, hafif sakatlığı bulunan Erdi Yıldırım yardımcı antrenör Halit Yavuz ile birlikte hafif çalışma yaptı.

Pazar günü saat 15.00’te Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynanacak olan Reyhanlıspor ile 5 Temmuz İskenderunspor arasındaki karşılaşmayı Adem Bozkurt, Halil Karakuş ile Mehmet Yağcı hakem üçlüsü yönetecek.

Turuncu-Mavililerin Kalecileri Hırslı

5 Temmuz İskenderunspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Reyhanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Turuncu-Mavililerin kalecileri İsmail Turhan, Seyfettin Özer, Okan Kaynar ile alt yapıdan çağrılan 18 yaşındaki Yunus Kapan’ın hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Kaleci antrenörü Kenan Kurt da, antrenman sırasında yaptığı güzel kurtarışlarla gençlere taş çıkarttı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here