İskenderun Gençler Birliği’nden Başkan Civelek’e Teşekkür Plaketi

0
58

gençlerbirliği2İskenderun’da spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı, İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu ve kulüp yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret ederek, plaket takdim ettiler.

İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve kulüp kaptanı Cemil Karadağ olmak üzere geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kulüp yönetimine görevlerinde başarılar diledi. İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu da kulüp hakkında Başkan Civelek’e bilgiler vererek, Hatay’ın ilk ve tek Futsal (salon futbolu) kulübü olduklarını belirtti.

Ziyarette, İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e spora ve sporculara verdiği destek ve önemden dolayı teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkanı Civelek’e, takım kaptanı Cemil Karadağ tarafından takımın forması da verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here