İskenderun FK Yarı Finalde!

0
52

Tebrikler Turuncu-Mavili Efsane…

Turuncu-Mavili temsilcimiz, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Belediye Kütahyaspor’u ikinci maçta da 3-2 mağlup ederek 3. Lig play-off maçlarında yarı finale yükselen ekip oldu. Turuncu-Mavililerin gollerini 19. dakikada Oğuzhan Erdoğan, 61 ve 71.dakikalarda Uğur Uğur attı. Kütahyaspor’un gollerini 26 ve 54. dakikalarda Enes Nalbantoğlu kaydetti.

misli.com 3. Lig Play-Off müsabakaları Çeyrek Final 2. tur karşılaşmasında, Afyonkarahisar Zafer Stadında yapılan mücadelede temsilcimiz İskenderun FK, her iki yarıda atılan gollerle Belediye Kütahyaspor’u 3-2 mağlup ederek, adını yarı finale yazdırdı.

Çağdaş Altay, Seyfettin Ünal ile Mehmet Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada İskenderun Futbol Kulübünün gollerini 19. dakikada Oğuzhan Erdoğan, 61 ve 71. dakikalarda Uğur Uğur attı. İki karşılaşmada da İskenderun Futbol Kulübüne yenilen Belediye Kütahyaspor’un gollerini de 26 ve 54. dakikalarda Enes Nalbantoğlu kaydetti.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Belediye Kütahyaspor’lu Ömer Yanık 70. dakikada kırmızı kart gördü. İskenderun FK’dan Burak Temir ile Dede Çelik, Belediye Kütahyaspor’dan da Güven Güneri sarı kart gördü.

Yönden ile Tosyalı’dan Tribün Desteği

Play-Off çeyrek finalinde İskenderun FK’yı desteklemek üzere İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Kulüp Başkanı Hakan Polat da Afyonkarahisar Zafer stadındaydı. Şeref tribününde takımları İskenderun FK’yı destekleyen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, maçın bitiş düdüğünün ardından elde ettikleri başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here