İskenderun FK, Kütahya’yı Şampiyonluktan Etti, Play-Off’a Kaldı!

0
70

İskenderun Futbol Kulübü, Sahadan 2-1’lik Galibiyetle Ayrılınca, Haftaya Lider Giren Belediye Kütahyaspor’u Şampiyonluktan Etti. Grupta Nazillispor Şampiyon Olurken, Mavi-Turunculu Ekibimiz, Play-Off’lara Kalmayı Hak Etti…

misli.com 3. Lig 2. Grupta haftanın en önemli karşılaşması İskenderun 5 Temmuz Stadında oynandı. İskenderun’a lider olarak gelen Belediye Kütahyaspor, play-off’a oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderun FK’ya misafir oldu.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada, Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderun FK, güçlü rakibi Belediye Kütahyaspor’u 2-1 mağlup ederek play-Off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mücahid Adem Çelebi ile Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk golü ev sahibi İskenderun FK’dan geldi. Karşılaşmanın 11. dakikasında kazanılan penaltı atışında Oğuzhan Erdoğan, topu Belediye Kütahyaspor filelerine gönderince Turuncu-Navililer 1-0 öne geçti. Belediye Kütahyaspor, 30. dakikada Güven Güneri ile eşitliği sağlayınca ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın 56. dakikasında ev sahibi İskenderun FK, Abdurrahman Kuyucu’nun attığı golle bir kez daha öne geçti: 2-1. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca İskenderun FK, 50 puan ile play-off’ta oynamaya hak kazanırken, Belediye Kütahyaspor da haftalardan beri lider götürdüğü grupta şampiyonluğu Yomraspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden ve 63 puana ulaşan Nazilli Belediyespor’a kaptırdı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Play-Off’a çıkma başarısı gösteren İskenderunluların mutluluğu görülmeye değerken, haftayı yenilgiyle kapatan ve şampiyonluğu kaybeden Belediye Kütahyasporlular ise hüzün içinde sahayı terk etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here