İskenderun Belediyesinden Kısıtlamada Asfalt Mesaisi

0
33

İskenderun Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor. Pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Fen İşleri ekipleri yolların boş olmasını fırsat bilerek yol yenileme çalışmalarına ivme kazandırdı.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderun’da sokağa çıkma kısıtlamasında ihtiyaç olan bölgelerde yollarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz.Bu güzel güneşli günlerde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çeşitli nedenlerle bozulan yollarda asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Dumlupınar, Ulucami ve Devlet Hastanesi yolunda ihtiyaç olan bölgelerde   sıcak asfalt serimi yapacak.Özellikle yoğun olarak kullanılan hastane yolu çok önemli. Tüm bu çalışmalarımız belli bir program dahilinde devam ediyor. İskenderunlu hemşerilerimize hizmetin en iyi vermek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here