Ilgın Grup Payas’ta!

0
890

İnşaat Mühendisi Hakan Ilgın, İskenderun’un ardından ‘Ilgın İnşaat, Demir, Kömür Grup’ Payas şubesini açtı. İnşaat sektöründe Mühendislik ve Müteahhitlik alanlarında hizmetler veren Ilgın Grup, Payas’ta demir-çelik ve kömür sektöründe tedarikçi olarak piyasaya giriş yaptı.

Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik krize aldırmadan cesur bir girişimcilik örneği sergileyen İşadamı Hakan Ilgın, bölgeye daha iyi hizmet verebilmek ve istihdam sağlamak adına böyle bir girişimde bulunduklarını ifade ederek, İskenderun’dan sonra Payas ve çevresinde de hizmet vermeye başladıklarını vurguladı.

Payas Özkul Çolak Cad. Baştuğ İş hanında hizmet vermeye başlayan Ilgın Grup İnşaat Demir ve Kömür Şirketinin açılış kokteyline Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile siyaset ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ilgın, konuklara verecekleri hizmetler konusunda bilgiler verirken, Genel Koordinatör Güner Yıldırım da davetlilerle tek-tek ilgilendi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen açılış kokteylinde Milletvekili Suzan Şahin, bu ortamda böyle bir girişimde bulunmanın cesaret istediğinin altını çizerek; “Her halde ülke iyiye gidiyor ki arkadaşlar böyle bir girişimde bulundu. Fizibilite yapmadan da böyle bir işe kalkışmazlar diye düşünüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Belediye Başkanları Tosyalı ve Altan da Hakan Ilgın ve Ilgın Grup ailesine çalışmalarında başarılar dilerken, girişimci insanlara her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Ilgın Grup İnşaat Demir ve Kömür firmasının Payas Şubesinin açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here