Hızlı Muhabir Dünya Evine Girdi

0
264

Mega Medya Grubu eski haber müdürü ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirliği de yaptıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na atanan İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak görevlendirilen Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile dünya evine girdi.

Basın camiasının başarılı, sevilen ismi, hızlı muhabiri olarak tanınan Mustafa Mert, gönlünü kaptırdığı Şemse Bilgiç ile hayatını birleştirdi.

İskenderun Evlendirme Dairesi’nde aile ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen nikah töreni ile aşklarını taçlandıran Mustafa-Şemse Mert çiftinin nikah şahitliklerini İşadamları Sabahattin Uygun, Gökhan Zeybek ve Ali Korkmaz yaptı.

Mustafa – Şemse Mert çiftinin, İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Şermin Vural’ın kıydığı nikahta heyecan ve mutluluk dolu ‘evet’ cevapları davetliler tarafından yoğun alkış aldı.

Genç çiftin nikâh törenine İskenderun KYK Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, MHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat İlhami Boşça, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun ilçe Spor Müdürlüğü personelleri, KYK personelleri, Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, basın camiası dostları, ailelerin yanı sıra genç çiftin arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Güzel gelin Şemse nikah kıyafeti ve zarafetiyle ilgi odağı olurken, Mustafa’nın da heyecanlı ve mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Nikah merasimi sonrasında Mustafa ve Şemse Mert çifti tebrikleri kabul ederek, hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Bizler de basın emekçisi Mustafa-Şemse Mert çiftine hayırlı olsun diyor,  ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here