Hedef Önce Play-Off, Ardından Şampiyonluk!

0
34

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, Mehmet Kurt Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hafta sonu Pazar günü saat 15.00’da Kırıkhan Şehir Stadyumunda karşılaşacağı Denizlispor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın son haftalardaki performansından bahseden Kulüp Başkanı Hakan Bolat, tüm maddi imkânsızlıklara rağmen play-off’u kovaladıklarını ve ligi iyi bir yerde bitirmek için tüm imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, bu hafta sonu Pazar günü sahasında Denizlispor’u ağırlayacak. Son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan temsilcimiz, Denizli temsilcisi karşısında da galibiyet alarak play-off’taki hedefini sürdürmek istiyor. Antrenmanlar Teknik Direktör Ender Traş önderliğinde aralıksız sürüyor.

Taraftardan Moral Ziyareti, Protokolden Stad İncelemesi…

Turuncu-Mavili bazı taraftarlar da Halis Öztürk ve Müjdat Kara önderliğinde takımın antrenman yaptığı tesislere gelerek futbolculara moral verdiler. Vefalı taraftarlar, futbolculardan Denizlispor karşısında galibiyet sözü de aldılar.

Öte yandan, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, beraberlerindeki heyetle Sarıseki Stadyumunda incelemelerde bulundular. Konuyla ilgili konuşan Başkan Mehmet Dönmez; “İskenderun Kaymakamımız Sayın Murat Sefa Demiryürek ile birlikte Sarıseki Mahallemizde İskenderun Fuat Tosyalı Stadyumunda incelemelerde bulunduk. Futbol maçlarının burada oynanabilmesi için gerekli hazırlıklar ve çalışmalar hakkında ilgililer ile görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Başkan Hakan Bolat; “Başarılı Bir Finiş Yapmak İstiyoruz”

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da tüm imkansızlıklara rağmen başarılı bir finiş yapmak istediklerini kaydetti. Hafta sonu önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Bolat; “Çok güçlü bir rakibe karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz olan play-off yolunda rahatlayabilmemiz için 3 puan almamız lazımdı, ona göre taktik bir anlayış ile çıktık ve Menemen’i kendi sahasında mağlup ettik. Önümüzdeki 3 maçta çok önemli, onlara da iyi bir şekilde çalışıyoruz. İskenderunspor, play-off’larda 3 yıldan beri bu şehri temsil ediyorsa, şehrimizi en iyi şekilde temsil edip başarılı bir finiş yapmak istiyoruz.

1’ci lige çıkabilir miyiz? Eğer, play-off’a kalırsak %10 ihtimalimiz var, ondan sonraki turu geçersek %20 ihtimal var, ondan sonra %30 ihtimalimiz var. Ancak şu an bunu konuşmak için çok erken. Motive olmamız gereken şey önümüzdeki 3 maç! En iyi şekilde bitirip play-off’u garantilememiz gerekiyor” diye konuştu.

Son maçı ya da play-off maçını Sarıseki Stadında oynamak istediklerini de kaydeden Başkan Bolat; “Sarıseki Stadını gezdik. Çok eksiği var ama eksikleri iki hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz. Son maçımızı veya play-off maçını kendi şehrimizde oynamak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here