Hatay’ın Antakya ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. 2 gün boyunca süren yangında mücadele eden tüm kamu, kurum kuruluş ekipleriyle tam kadro gece gündüz sahadaydı.
Çalışmalarıyla halktan büyük destek gören HBB İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Keskin ve tüm İtfaiye ekiplerinin cansiperane mücadelesi takdir topladı. Hatay Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yangınla mücadele eden Hatay Büyükşehir itfaiye Daire Başkanı Ahmet Keskin ekibiyle birlikte sahada birebir görev alarak, ekibinin koordinasyonunu ve moralini yüksek tutarak önemli çalışmalara imza attı.
Öntürk; “Ormanlarımızı da, Kalbimizi de Yeniden Yeşertecek, Bu Yarayı da Birlikte Saracağız”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tüm ekibinin sahadaki mücadelesi, anlık her bilgiyle birlikte önemli destekler sağladı. Başkan Mehmet Öntürk; “Antakya’mızın ormanlarıyla birlikte günlerdir yüreğimiz de yandı. Soğutma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hatay, küllerinden hep daha güçlü doğar. Ormanlarımızı da, kalbimizi de yeniden yeşertecek, bu yarayı da birlikte saracağız” dedi.
Hatay Orman Yangınında Büyük Bir Mücadele Daha Verdi
6 Şubat depremini en büyük acıları yaşayan, yangında da yoğun bir mücadele veren Hatay Valiliği, Hatay Orman Bölge Müdürlüğü, Hatay İl Jandarma Komutanlığı, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Emniyet Müdürlüğü, AFAD, ilçe belediyeleri, çevre il belediyeleri büyük bir seferberlik, büyük bir mücadele örneği sergiledi.
Gece gündüz cansiperane mücadeleyle yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. (Haber Merkezi)