Güven; “İmkanlarımız Dahilinde Takımımıza Destek Olacağız”

0
84

Arsuz Karaağaçspor’da Teknik Direktörlüğe Mehmet Kurt, Yardımcılığına Emir Altun Getirilirken, Dış Transferde 7, İç Transferde de 3 Futbolcuyla Sözleşme İmzalandı.

2019-2020 Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer almak isteyen Arsuz Karaağaçspor’un Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcularla birlikte Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’i ziyaret ettiler.

Dış transferde 7 iç transferde de 3 olmak üzere 10 futbolcuyla sözleşme imzalayan Arsuz Karağaçspor’da Teknik Direktörlüğe Mehmet Kurt, yardımcılığına da Emir Altun getirildi. İmzalar başkan Güven’e gerçekleştirilen ziyaret esnasında atıldı.

İmza töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven; “Arsuzlular olarak sizlerden şampiyonluk bekliyoruz. Biz belediye olarak imkanlarımız dahilinde gereken desteği sizlere vereceğiz” dedi.

Arsuz Karaağaçspor dış transferde; Batuhan Güldü, Hakan Derin, Recep Öklü, Sezgin Yelmer, Mazlum Öncel, İbrahim Yavuzatmaca ve Tolga Töremiş ile iç transferde de Akan Karasu, Aliş Güler ile Oktay Sönmez ile sözleşme imzaladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here