Gürcan Özdemir Bir Kez Daha Ameliyat Oldu!

1
205

Gazetemizin köşe yazarlarından Eğitimci Gürcan Özdemir, daha önce geçirdiği sol femur patolojik kırık ameliyatının sonrasında bir ameliyat daha oldu. Özdemir, bu kez sağ bacağından bir operasyon geçirdi.

2019 Ekim’inden bu yana Adana Şehir Hastanesinde kemoterapi tedavisi gören Yazarımız Gürcan Özdemir, Pankreas’ta oluşan kanserli dokunun kemiklere metastaz yapması sonrası yürümekte zorlanıyordu.

Başarılı bir ameliyat yaptıklarını kaydeden Gelişim Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan; “Gürcan Hocamızı daha önce sol femur patolojik kırığı sebebiyle hastanemizde acil olarak, onkoloji birimlerinden de görüş alınarak ameliyatını yapmıştık. Yine kırılma tehlikesi içeren sağ femur üzerine ışın tedavisi uygulamıştık ancak yeni bir ameliyat kaçınılmaz oldu. Bu operasyonu da başarılı bir şekilde atlattık. Sevgili hocamız Gürcan Özdemir, dirayetli bir yapıya sahip, en kısa zamanda taburcu edecek ve evine göndereceğiz” dedi.

Yazarımız Gürcan Özdemir de hasta-doktor ilişkisinde Op. Dr. Zeki Karaoğlan’ın yalnız Gelişim Hastanesi veya İskenderun’un değil, Türkiye’nin övünç duyacağı bir nitelikte olduğunu kaydederek, Dr. Karaoğlan’a teşekkürlerini iletti.

Bizlerde İskenderun Gazetesi Ailesi olarak, değerli yazarımız, hocamız Gürcan Özdemir’e geçirmiş olduğu ameliyat dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, rahatsızlığını da yeneceğine inancımızı dile getiriyoruz. Acil şifalar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here