Göze Hoş Gelen Futbol Sergilemeyi Arzuluyoruz

0
112

5 Temmuz İskenderunspor Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Desteğinden Dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya da Teşekkür Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi Nevşehir Ürgüp’teki kamp çalışmalarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürürken, futbolcuların hırslı ve azimli olmaları gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.

24 Ağustos tarihinde başlayan kamp çalışmalarını mercek altına alan 5 Temmuz İskenderunspor Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Turuncu-Mavili camiaya umutlu mesajlar verdi.

Saraçoğlu yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi Nevşehir Ürgüp’te iyi bir kamp dönemi geçirmekteyiz. Tüm futbolcularımızın Turuncu-Mavili formayı kapabilmek adına hırslı ve azimli olmaları bizleri olduğu gibi teknik heyetimizi de sevindirmektedir. Yapılan kamp çalışmaları esnasında teknik heyetimiz bir rapor hazırladı. Sunulan raporu yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte değerlendireceğiz. İskenderunlulara göze hoş gelen futbol sergilemeyi arzuluyoruz. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya da bugüne kadar bizlere verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Masör Çeto’ya Hoş Geldin Sürprizi

Turuncu-Mavililerin Ürgüp Kampı devam ederken, zaman-zaman sürprizler de yaşanıyor. Türk futbolunun renkli simalarından ve çok sayıdaki futbolculara şifa dağıtan “Masör Çeto” lakaplı Sabit Korkmaz, yeni sezon öncesi 5 Temmuz İskenderunspor’da göreve başlamasından dolayı yönetim kurulu kendisine “Hoş Geldin Çeto” sürprizi hazırlandı. Masasına getirilen pastayı görmesi üzerinde bir anda şaşkınlık yaşayan “Masör Çeto”nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here