Esnaf Odaları Ocak Ayı Toplantısını Yaptı

0
60

İskenderun Esnaf Odaları Birliğinin bu ayki toplantısı İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş’ın öncülüğünde geçtiğimiz hafta sonu Cüneyt Pizzada yapıldı. Toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer de katıldı.

İskenderun Esnaf Odaları Birliğinin geleneksel hale getirdiği kaynaşma kahvaltısında, oda başkanları ve davetliler uzun bir süre birbirleri ile sohbet ettiler. Gelen davetlilere hoş geldiniz konuşması yapan Oda Başkanı Tabaş, oda başkanlarını ve davetlileri bir arada görmekten onur ve şeref duyduğunu belirtti. Söz alan Kaymakam Su da, “Güzel bir İskenderun sabahında sizlerle birlikte sabah kahvaltısını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Birlikteliğin önemine de vurgu yapan Kaymakam Su, “Bu birlikteliği birlikte yaşamaktan dolayı da ayrı memnun oldum. Birlikteliğimizi canlı tutmalıyız. Ne kadar bu canlılığı diri tutarsak o kadar güçlü oluruz. Bu kaynaşma yemeğinizin daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Yunus Emre’nin dediği gibi; ‘Gelin tanış olalım. İşi kolay kılalım. Sevelim, sevilelim. Dünya kimseye kalmaz!’ Bu birlikteliği geleceğe taşımak gerekir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here