Erzinspor Sahasında, Payasspor Deplasmanda Puan Arayacak!

0
104

Spor Toto 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Erzinspor A.Ş. sahasında Cİ Group Bucaspor’u ağırlayacak. Payasspor ise Ağrı 1970 Spor’a konuk olacak. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor Milli Maç arası nedeniyle bu hafta maç yapmayacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzinspor A.Ş. bu hafta sonu sahasında Cİ Group Bucaspor’u ağırlayacak. Sezonun ilk maçında deplasmanda Silivrispor’u 1-0 yenenTuruncu-Beyazlılar, kendi sahalarında Cumartesi günü karşılaşacağı İzmir Bucaspor maçının hazırlıklarını da hafta boyunca keyifli bir şekilde sürdürdü. Teknik Direktör Can Güven’in nezaretinde sıkı bir antrenman programı yapan Erzin temsilcisi sahasındaki maçı da kazanarak ikide iki yapmak istiyor. Antrenmanlarda futbolcuları ile sık-sık konuşan ve uyarılarda bulunan Can Güven, taraftarlara da mesaj verirken; “İkinci maçımızda kendi sahamızda misafir edeceğimiz Bucaspor karşılaşmasına tüm Erzinli sporseverleri tribünlerde görmek istiyoruz. Bu önemli maçta takım olarak galip gelmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Ligin ilk maçında sahasında Kocaelispor’a 1-0 mağlup olan Payasspor ise bu hafta Ağrı deplasmanında puan arayacak. Hafta boyunca bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip Ağrı 1979 spor karşısında puan veya puanlar alarak geçen haftanın telafisi içinde olacak. Haftanın programı da şöyle: >>>

Erzinspor A.Ş.-Cİ Group Buca
7 Eylül 2019 Cumartesi Saat: 15.30
Tunç Özdemir, Şaban Karaderili, Mustafa Güçer
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Ağrı 1970 Spor-Payasspor
7 Eylül 2019 Cumartesi Saat: 15.30
Abdurrahman Haymana, Çağrı Ateş, Recep Korkmaz
Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here