Erzin ile Arsuz Veteranları Arasındaki Düello’yu Erzinliler Kazandı

0
322

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Erzin Veteranlar takımı, Karaağaç Belediyesi Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan müsabakada güçlü rakibi Şehit Umut Sakaroğlu Arsuz Veteranlar’ı 3-2 mağlup ederek, play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, M.Uğur Aktaş ile Onur Dönmez’in yönettiği karşılaşmada Erzin Veteranlar takımının gollerini İsmet Karadurmuş, Ömer Kabataş ile Zafer Soylu, Arsuz Veteranlar takımının gollerini de Yusuf Sucuoğlu ile Servet Demirel attı. Arsuz Veteranlar takımından Umut Yürüyen ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Erzin Protokolü Takımlarının Yayındaydı

Erzin Veteranlar takımında oynayan Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci oynadığı güzel futboluyla sporseverler tarafından olumlu not alırken, müsabakanın 60. dakikasında yerini Erzin Emniyet Müdürü Ali Çolak’a bıraktı. Bölgemizde görev yapan Yüzbaşılar Ömer Karataş ile Mehmet Birol da takımda forma giydiler. Erzin Garnizon Komutanı Selim Traş ise takımına protokolden destek oldu.

Kardeşler: 6 Sağlıkspor: 2

Körfez Grubundaki bir diğer mücadelede Kardeşler takımı, Sağlıkspor’u 6-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Suburtin, Hakan Özpınar ile M.Uğur Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada Kardeşler takımının gollerini Zeyni Altuğ (4), Hamit Kızıl ile Halil Kılıç atarken, Sağlıkspor’un gollerini de Erkan Yeşil ile Faysal Turhan kaydetti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here