Eldiven Taktı, Ringe Çıktı!

0
108

Boks Sporcularından Başkan Fatih Tosyalı’ya Pankartlı Teşekkür

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kapalı Spor Salonunda eğitimlerine devam eden İskenderun Belediyesi Boks takımı sporcularını ziyaret etti. Yıldız boksörler, spora ve sporcuya destek olan faaliyetlere imza atan Başkan Tosyalı’ya bir pankartla teşekkür ettiler. Boks eğitimi alan sporcular Tosyalı’yı çiçeklerle karşıladılar.

Gençlerin spor yapmalarını çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Tosyalı; “Kapalı spor salonunda eğitimlerine devam eden belediyemizin boks takımını ziyaret ederek sporcularımıza malzeme desteğinde bulunduk. Antrenörlerimizden yapılmakta olan eğitimler hakkında bilgiler alarak çalışmalarında tüm sporcularımıza başarılar diledik” dedi.

Spora ve sporcuyla desteklerinin süreceğini de kaydeden Tosyalı; “Spora ve sporcuya gerçek anlamda önem veriyoruz. Sportif anlamda elde edilen her başarı İskenderun’un tanıtımında, kentin isminin duyurulmasında büyük bir önem taşımaktadır. Belediye Spor Kulübümüzün yanı sıra tüm amatör spor kulüplerine gereken desteği veriyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin serbest zamanlarını sporla değerlendiriyor olmaları hem sosyal hem fiziksel anlamda gelişmelerine olanak sağlıyor” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Tosyalı ziyareti esnasında sporculara malzeme desteğinde de bulundu. Boks sporcuları da vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Eldiven takarak ringe çıkan ve objektiflere bu şekilde poz veren Başkan Fatih Tosyalı, son olarak çalışmalar hakkında bilgiler alarak sporcuların antrenmanlarını da izledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here