CHP Meclis Grubundan Zabıta Müdürlerine Kutlama Ziyareti

0
253

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Meclis Grubu, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta müdürlerini ziyaret etti.

İlk olarak İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy’u ve zabıta personellerini ziyaret eden CHP Meclis Grubu, zabıta ekibinin haftasını kutlarken görevlerinde de başarılar diledi.

CHP Meclis Grubu daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan ile Büyükşehir Zabıta Personelini ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, yapılan çalışmalar ve yaşanan sorunlarla ilgili fikir teatisinde bulunuldu.

Ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan CHP Grup Başkanvekili Ali Mutlu; “İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan ve zabıta personellerimizi ziyaret ederek haftalarını kutladık.

Zabıta arkadaşlarımızın sorunları ile ilgili faydalı değerlendirmelerde bulunup CHP Belediye Meclis Grubu olarak Zabıtalarımızın sorunlarının çözümü noktasında her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Zabıta Haftalarını Kutlar görevlerinde başarılar dileriz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here