CHP Meclis Grubundan Emniyet Müdürüne Geçmiş Olsun Ziyareti

0
213

İskenderun Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri, bir süre önce rahatsızlık geçiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce rahatsızlık geçiren İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ı makamında ziyaret eden CHP Meclis Grubu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mutlu, meclis grupları ve çalışmaları hakkında Tolunay’a bilgiler aktardı ve meclis üyesi arkadaşlarını tek tek tanıttı.

Belediye Meclisinin CHP 13, Ak Parti 17 ve DP 1 olmak üzere toplam 31 kişiden oluştuğunu aktaran Mutlu; “Nüfusumuz ne yazık ki 248 binde takılı kaldı. 250 bin ve üzerine çıkarsak meclis üye sayısı da 37’ye çıkacak. İskenderun belediyesinde tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. İskenderun’un yararına olacak, güzel olan her türlü projede Belediye Başkanımızın destekçisiyiz. Aykırı gördüğümüz yerde de eleştirilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette kent yararına olabilecek konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Emniyet Müdürü Tolunay, ziyaretten ötürü CHP Meclis Grubuna teşekkürlerini iletti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here