Buzluktan Ruhsatsız Tabanca ve Mermi Çıktı

0
194

İskenderun polisi, zanlılara yönelik Yıldırımtepe ve Buluttepe Mahallesinde 2 ayrı adrese yaptığı baskında, buzdolabının buzluğuna saklanmış ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlılara yönelik yürüttükleri çalışmada iki farklı adrese baskın yaptı. Yıldırımtepe Mahallesinde H. İ. Ö. ve Ş. Ö. isimli şahısların evlerinde yapılan aramada, mutfakta bulunan buzdolabının dondurucu kısmında et ürünlerinin arkasına gizlenmiş, poşetle kamufle edilmiş 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 61 adet mermi ele geçirildi.

Buluttepe Mahallesinde A.A. isimli şahsın meskeninde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ile 1 adet mermi bulundu.

Yapılan operasyonlar sonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden, A.A ve H.İ.Ö isimli şahıslar silahlı yağma suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here