Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den Anlamlı İftar…

0
21

Belen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, depremzedeler için duyarlı bir adım atarak iftar programı düzenledi. Başkan Gül’ün, şehrin birçok noktasında etkisini gösteren deprem sonrasında evsiz kalan ve zor zamanlar geçiren Şekere Ormankent Konteyner’de ikamet eden vatandaşlar için düzenlediği iftar programı, şehrin dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Gül, depremzedelerle bir araya gelerek onların yanında olduğunu ve birlikte iftar açmak için düzenlediği iftar programına, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz’la birlikte katıldı. Programda, depremzedeler için özel olarak hazırlanan iftar menüsü sunulurken, Başkan Gül ve belediye çalışanları, vatandaşlarla birlikte bu özel anı paylaştı.

Başkan Gül yaptığı açıklamada; “Deprem sonrasında zor günler geçiren vatandaşlarımıza moral olması adına bu iftar programını düzenledik. Amacımız, depremzede vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Şehrimizde yaşayan herkesin birbirine destek olması, bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

Programa katılan depremzedeler ise Belediye Başkanı Gül’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, böylesi anlamlı bir etkinliği düzenlediği için memnuniyetlerini dile getirdiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here