Başkan Fatih Tosyalı’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

0
179

“Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlamak En Önemli Görevimizdir”

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  09 Eylül’de başlayacak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Tosyalı şunları kaydetti:

“Her geçen gün, bir öncekinden daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek, geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Bu bilinçle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize  olan desteğimizi her zaman sürdürecek, eğitim alanındaki proje ve çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz.

Eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden İskenderun Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here