Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) geçtiğimiz günlerde göreve yeni atanan Arsuz Belediye Başkan Yardımcılarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte göreve yeni atanan Arsuz Belediye başkan yardımcıları; Süleyman Devrim, M. Zülfikar Güler ve Sedat Bektaşlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, yeni göreve atanan belediye başkan yardımcılarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.
Arsuz Belediye Başkan yardımcıları ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ağır ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Ziyaretler iyi dilek temennilerin akabinde çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. (Haber Merkezi)