Belen ADD’den ‘Susma ki Cumhuriyetimiz Yaşasın’ Konferansı

0
245

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Belen Şube Başkanlığı tarafından, 12 Mart 2017 Pazar günü saat 14.00’te Belen Sarımazı Seyran Otel Salonunda ‘Susma ki Cumhuriyetimiz Yaşasın’ isimli konferans düzenlenecek.

Konferansa Emekli Kıdemli Albay ve CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ve  TOBB BTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan konuşmacı olarak katılacak.

Konu hakkında bilgiler veren ADD Belen Temsilcilik Başkanı Mehmet Bilen; “Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Belen Şube Başkanlığı olarak yaklaşan referandumla alakalı üzerimize düşen görevin ehemmiyetinin farkında olduğumuzu belirterek, daha evvel de sahada olacağımızı belirtmiştik.

Bu bağlamda 12 Mart 2017 tarihinde saat 14.00’te Belen Sarımazı Seyran Otel Salonunda düzenleyeceğimiz ‘Susma ki Cumhuriyetimiz Yaşasın’ Konferansımızda, Atatürk’ün askeri Emekli Albay ve Milletvekili Dursun Çiçek ve Taylan Devrim Ercan konuğumuz olacaktır.

Dünyada Başkanlık sisteminin kötü örnekleri ortadayken Ülkemizin taşıma kolonlarıyla oynanmasına ve istibdadı kurma girişimine hiçbir zaman müsaade verilmeyeceğini belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ve gösterdiği yoldan yürüyeceğimizi de belirterek, yapacağımız konferansa özellikle de bu referandumda ilk kez oy kullanacak gençlerimizi ve bütün halkımızı davet ediyoruz. Gün birlik ve de Hayır’da birleşme günüdür” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here