Esnaf Oda Başkanları İTSO’yu Ziyaret Etti

0
67

iste-milli eğitim1Yılmaz; “Kenti Daha İleriye Götürmek İçin Çalışmaktayız”

İskenderunlu Esnaf Oda Başkanları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Esnaf oda başkanları adına, kabulden ötürü teşekkür eden İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İTSO ile Esnaf Odalarının iki kardeş kuruluş olduğunu ve her iki kuruluşun da kente hizmet ettiğini ifade eden Fırat, “Sizlerin de bu güzide kuruluşun kaptanı olarak yapmış olduğunuz hizmetleri daha ileriye taşıyacağınızdan eminiz. İskenderun ve kamuoyu, bundan sonra da tecrübelerinizden daha çok istifade edecektir. Bu kentin ekonomik yönden gelişmesi, kalkınması için var gücünüzle çalıştığınızı bizler ve tüm kamuoyu çok iyi biliyor. Bu konuda Esnaf Oda Başkanları olarak her zaman yanınızdayız” dedi. Başkan Fırat, iki kuruluşun bugüne kadar hep birlikte hareket ettiklerini, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

iste-milli eğitim2

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun ekonomisinin gelişmesinde, sanayiciler kadar esnaflarında payı olduğunun göz ardı edilemeyeceğini ifade etti. Esnafların, gerek şehrin gelişmesinde, gerekse üyelerinin oluşturduğu güçlü birliktelik sayesinde her zaman bulundukları şehrin en önemli sivil toplum kuruluş temsilcileri olduklarını vurgulayan Yılmaz; “Şu an yanımda görmek istediğim insanlar yanımda. El birliği ile bulunduğumuz kenti ekonomik ve sosyal yönden daha ileriye götürmek için çalışmaktayız. Sizler de bizim gibi bu şehrin ekonomisine yön veren esnaflarımızın güzide temsilcilerisiniz. Bizler ve sizler iki kardeş kuruluşuz. 2017 yılının gerek sanayicilerimiz, gerekse esnaflarımız için daha bereketli ve kazançlı bir yıl olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here