Hazırlık Karşılaşmasında Gülen Taraf Olmadı

0
83

erzin-bldspor-52Erzin Belediyespor: 2 Dersimspor: 2

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor’un ikinci yarı öncesindeki Antalya Belek Akradia otelindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Recep Aydemir nezaretinde  devam ediyor. Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, yaptığı ikinci özel karşılaşmada Dersimspor ile 2-2 berabere kaldı.

Antalya bölgesi hakemlerinden Mehmet Soytürk, Hamza Erül ile Gökhan Soytürk’ün yönettiği karşılaşmada Erzin Belediyespor’un gollerini penaltıdan 7. dakikada Şahin Tüter, 83. dakikada da Samed Ali Kaya attı. Dersimspor’un gollerini ise 10. dakikada penaltıdan Koray Kurt, 14. dakikada da Fatih Polat kaydetti.

erzin-bldspor-53

Erzinli Yöneticilerden Can Güven’in Takımına Ziyaret

Erzin Belediyespor’un yöneticilerinden Oben Murat Mülayim, Kulüp Müdürü Cumhur Yıkar, bölgemizin yetiştirdiği başarılı Teknik Direktör Can Güven’in çalıştırdığı Fatsa Belediyespor’un antrenmanını izlediler.  Erzinli yöneticiler, Teknik Direktör Can Güven, Mahsun Eren ve  Okan Kapan ile de görüşerek bilgi alışverişinde bulundular. Bu arada Fatsa Belediyespor, yaptığı hazırlık karşılaşmasında Serik Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here