Palmiye Ailesi İftarda Basın Mensuplarıyla Buluştu

0
192

palmiye iftar yemeği1İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yönetimi, geleneksel hale getirdikleri iftar programları kapsamında kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldiler.

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit, Başhekim Yılmaz Şahutoğlu, yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ve Seval Kirmit Yazar, doktor kadrosu ile basın mensupları katıldı.

Yemek sonrası konuşan Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Özel Palmiye Hastanesi olarak nitelikli, yüksek standartlı ve etik değerler ışığında güvenilir sağlık hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

palmiye iftar yemeği2

Palmiye hastanesi olarak bölgenin sağlık hizmeti ihtiyaçlarına her alanda cevap verme noktasında hastanenin fiziki alanlarını teknik alt yapısını ve hekim kadrosunu büyüttüklerini belirten Şahutoğlu, bölge halkının kendilerine gösterdikleri teveccüh nedeni ile son derece memnun olduklarını ve bu ilgi ve güvene layık olacaklarını dile getirdi. Bundan sonrada hem fiziksel altyapı, hem ekipman ve hem de hekim kadrosu olarak büyümeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Şahutoğlu, çalışanları, doktorları, yönetimi ve bölge halkı ile birlikte Palmiye hastanesinin büyük bir aile konumuna geldiğini belirtti.

palmiye iftar yemeği3

Şahutoğlu ayrıca bu iftar daveti vesilesi ile yaklaşmakta olan ramazan bayramının halkımıza huzur ve esenlikler getirmesi dileklerinde bulunarak desteklerinden dolayı basın mensuplarına da teşekkür etti. Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit de yaptığı kısa konuşmada basın mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here