Memur-Sen’in Genel Başkanı, İskenderun’da Temsilcileriyle Buluştu

0
326

karasayar-memur sen1Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, İskenderun’da Memur Sendikaları Temsilcileri ile buluştu. Çağlayan Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen toplantısına Memur-Sen üyeleri eşleri ile birlikte katıldılar.

Toplantıya TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,  Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, Memur-Sen İskenderun ilçe yönetimi ve üyeler katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma amaçlı düzenlenen toplantıya katılan TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar; “Gün, birlik olma ve kenetlenme günüdür. Daha güçlü Türkiye ve yarınlar için çalışıyoruz. Bizler hükümet olarak bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen de; “Ben de İskenderun’da uzun yıllar çalıştım. Kendi memleketimde sizlerle birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Sendikal çalışmalarımız kapsamında İskenderun’dayız. Bu güçlü birlikteliğimizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, de katıldığı toplantıda Memur-Sen üyelerine Sendikal çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here