Ak Parti’nin 5 İlçe Başkanı Görevden Alındı

0
473

vedat tosun2Ak Parti, Hatay’daki 5 ilçe yöneticileri, başkanlarıyla birlikte görevden aldı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan teşkilatların İskenderun, Defne, Reyhanlı, Kırıkhan ve Payas ilçe teşkilatları olduğu bildirildi. Yönetimlerin başkanlarıyla birlikte neden görevden alındıkları ise belirtilmedi.

Son genel seçimlerden sonra, AK Parti’nin Hatay’da revizyona gideceği konuşuluyordu. Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet Atıç’ın, konuyla alakalı bir açıklama yapması beklenirken, beş ilçede Ak Parti teşkilatlarına hangi isimlerin atanacağı henüz netlik kazanmadı.

vedat tosun3

Vedat Tosun’dan Veda Toplantısı

Bu gelişmeler ışığında, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun’un da başkanlık görevi sona erdi. Tosun, son kez partililer ile bir araya geldi ve partililerden helallik istedi. Görev süresi içinde çok güzel dostluklar edindiğini, bundan sonra da partisi için ne görev verilirse canla başla bu görevi yerine getireceğini belirten Tosun; “Eksikliklerimiz olmuştur. Görev yaptığım sure içinde belediyemiz ile de uyum içinde çalıştık. Bir yerde sandık görevlimiz yok! Sandık görevlisi ol deseler bu görevi yapmaya söz veriyorum” diye konuştu. Tosun açıklamalarında herkesin kendisine haklarını helal etmelerini de istedi.

Tosun’un veda toplantısında Belediye Başkan Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları başkanı, kadın kolları başkanı Gül Nalcı ve parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here