Dingil: “İskenderun’un Haklarını Her Zaman Savunacağız!”

0
57

bld-büyükşehir1Hatay Büyükşehir Belediye Meclisine İskenderun Damga Vurdu…

Hatay Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısına İskenderun damgasını vurdu. Düzenlenen meclis toplantısında bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un haklarını her zaman savunacaklarını belirterek; “Bizler burada İskenderun halkı için varız. İskenderun halkına hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Meclis gündeminde bulunan İskenderun ile ilgili maddeler İskenderun halkının yararına olan çalışmalardır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından meclis gündeminde bulunan İskenderun Belediyesinin 6360 sayılı yasa ve Büyükşehir yasası kapsamında ihdas edilen birimlerle ilgili 55 milyon TL ek ödenek talebi parti guruplarının mutabık olmasıyla oy birliğiyle kabul edildi.

bld-büyükşehir2

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ayrıca verdiği bir önerge ile bir önceki meclis toplantısından çıkan su bağlantı ücretlerinin iptalinin su faturalarına yansımadığını belirterek bu konunun düzeltilmesini istedi.

Gündemin bir diğer maddesi içerisinde yer alan İskenderun sahil şeridi, parklar, yollar, yeşil alanlar, tesisler verilen önerge doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edildi. Böylelikle bahse konu yerlerin İskenderun Belediyesi hizmet alanında olduğu bir kez daha karara bağlanmış oldu.

Mecliste bulunan bazı meclis üyeleri ise gündemde İskenderun ile ilgili maddelerin geçmesi üzerine, “İskenderun hak ettiği hizmetleri alıyor. Seyfi Başkan çalışıyor” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here