Taraftardan “Hatay Uyuma Takımına Sahip Çık!” Yürüyüşü

0
110

hatayspor taraftar6Hatayspor’a ve Bordo-Beyaz renklere gönül veren taraftarlar, Hatayspor’a yönelik ilgisizlik ve duyarsızlığı protesto etmek amacıyla alanlara inerek basın açıklamasında bulundular.

18 Şubat Salı günü akşamı Vali Ürgen Alanında Hatayspor Taraftarlar Derneği organizasyonunda toplanan yüzlerce Hatayspor taraftarı, “Hatay uyuma takımına sahip çık” sloganlarıyla kent yetkililerine ve zengin işadamlarına mesaj verdi. Pankart açan ve meşaleler yakan taraftarların bu hak arayış toplantısına Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve yönetim kurulu da katılarak destek verdi.

Taraftarlar Derneği yönetimi ve grupların hazır bulunduğu toplantıda açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Sadullah Ergin; “Bordo-Beyaz renklere gönül veren biz Hatayspor taraftarları olarak Hatayspor’a yapılan duyarsızlığa ve ilgisizliğe dikkat çekmek, en zor ve kötü günlerde takımımıza sahip çıkma adına bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz. Hatayspor’daki yara kangrene dönüşmeye başladı. Bu yara da maddi sorunlardır. Hatayspor gümbür gümbür şampiyonluk hedefine koşarken, bu kadar puan farkını açarken, koskoca ilden ses seda çıkmaması hak ettiği maddi yardımı alamaması, tabiri caizse Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetiminin kaderi ile baş başa bırakılmasını kınıyoruz” dedi.

Herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini kaydeden Ergin; “Jan Baram’ın Hatayspor’un başarısı için maddi ve manevi tüm imkanlarını nasıl seferber ederek nasıl çalıştığını takdir ederken, ona destek vermeyenleri vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Diğer illerde olduğu gibi Valiliğin, Belediyenin ve işadamlarının sahip çıkmadığı bir takım başarılı olur mu? Maddi sorunların kafaya takıldığı Hatayspor, Göztepe maçı dahil tüm maçlarda sahaya ne verebilir bunu iyice düşünmemiz gerekir. Hatayspor’un gerçek sahibi biz taraftarlar olarak bu açıklamanın karşılık bulmasını, Hatayspor’a destek verilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here