İDÇspor Lideri Devirmenin Hesabını Yapıyor!

0
47

idçspor6Ligde çok kötü günler geçiren Kırımızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu grup lideri Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını ara vermeden sürdüren İDÇspor futbolcuları, antrenmanlarda moral depolamaya çalışıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor bu hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Kırmızı-Lacivertlilerin karşılaşacağı grupta lideri Altınordu, bu sezon evinde oynadığı 10 karşılaşmanın 5’inden galibiyet, 5’inden de beraberlikle ayrıldı. Liderin evinde hiç mağlubiyeti bulunmazken, temsilcimiz ise sahipsizlikten dolayı son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligin son sıralarına demir attı.

Kendine yeni bir çıkış yakalamak isteyen İskenderun Demir Çelikspor, bu çıkışı lider Altınordu deplasmanında başlatmak istiyor. Hafta başından beri Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, lideri yenmenin planlarını yapıyor.

İşlerinin kolay olmadığının farkı olduğunu ifade eden Teknik Direktör Bulgurlu; “Son maçlarda üzdüğümüz taraftarımızı grup liderini yenerek bir nebzede olsa sevindirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Son oynadığımız maçlarda şans bizden yana değildi. Lideri yenerek bu şanssızlığa da son vermek istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here