Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler..

0
80

gündem kısa1Haftalık Ekogündem Gazetesi 7 Yaşında

13 Şubat 2007 yılında yayın hayatına başlayan Haftalık “Ekogünden Gazetesi” 7. yayın yılını kutluyor. Ekogündemin 7. yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, mesajında; “Kentimizde 13.02.2007 yılında haftalık olarak yayım hayatına başlayan Ekogündem Gazetesi  kuruluşunun 7’inci yıldönümü kutlamaktadır. Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz başta olmak üzere, gazetede emeği geçen tüm  arkadaşlarımızı kutlar, yayım hayatında başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Samandağ Papazı Yusuf Diker Vefat Etti

Samandağ Ortodoks Kilisesi Papazı Yusuf Diker yaşamını yitirdi. 92 yaşında hayata veda eden Diker’in cenazesi Samandağ Meryem Ana Kilisesi mezarlığında toprağa verildi. Papaz Diker’in cenaze törenine Antakya, İskenderun, Altınözü ve Mersin kilise papazları, din adamı, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti il temsilcileri katıldı.

Kırıkhan Gençlik Merkezine Kavuşuyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın Kırıkhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti. Yapımı tüm hızıyla devam etmekte olan Kırıkhan Gençlik Merkezini yerinde inceleme fırsatı bulan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın inşaat hakkında yüklenici firmadan bilgi aldı. Bu bilgiler doğrultusunda Taşkın, Kırıkhan gençlik merkezinin zamanında bitirileceği ve Kırıkhanlı gençlerin hizmetinde olacağını açıkladı.

Pamukoğlu Hatay’da Seçim Çalışması Yaptı

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu ilimize geldi. Bir dizi temaslarda bulunan Pamukoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret ederek burada basın mensuplarıyla bir araya geldi. Pamukoğlu; “Belediye başkan adaylarımız ve meclis üyesi adaylığı için adayların ön çalışmaları yapılmıştır. Daha sonra bu adayları vatandaşlarımıza tanıtacağız. Kim nereden belediye başkan adayı olacak, kimler nerelerden belediye meclis üyesi adayı olarak seçimlere girecek, bunların kararını verdik” diye konuştu.

 Arsuz Gençlik Kampı Bu Yaz Misafir Ağırlayabilecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın yenileme çalışmaları devam eden Arsuz Uluçınar Gençlik Kampını yerinde inceledi. Taşkın kamptaki çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Arsuz Uluçınar Gençlik Kampını yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yenilenmenin yanı sıra kampa katılacak gençlerin daha iyi zaman geçirmeleri için, tenis kortu, mini futbol sahası, tırmanma duvarı gibi yeni tesislerde eklenmiştir. Misafirlerimizin rahat bir şekilde kalabilmeleri içinse 41 tane 2 kişinin kalabileceği şekilde tasarlanan Bungalov evlerinin de hızlı bir şekilde yapımı devam etmektedir. Arsuz Uluçınar Gençlik Kampının 2014 Mayıs sonunda gelecek misafirlerimiz için hazır olması planlanıyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here