‘Koruyucu Aile Ol, Bir Çocuğa Hayat Ol’

0
31

Mega Radyo’da ‘Sosyal Hizmet Saati’ programına Psikolog Metin Karaahmetli ve Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Şube Müdür Vekili Ali Can Demir konuk oldu. Demir, Koruyucu Aile ve Evlat Edinme birimi hakkındaki önemli konuları dinleyicilerle paylaştı.

Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Şube Müdür Vekili Ali Can Demir, Sosyal Hizmet Merkezi İskenderun İlçe Müdürlüğünde Psikolog olarak görev yapan Metin Karaahmetli’nin sunumunu yaptığı ‘Sosyal Hizmet Saati’ programında, Türkiye geneli 9 binden fazla çocuğun koruyucu aile hizmet modelinden faydalandığını belirtti.

Demir; “Hatay’da 290 çocuğumuz ile Türkiye geneli il sıralamasında 6. sırada yer almaktayız. İnşallah bu program ve sizler sayesinde bu sayılarımız daha da artacak çocuklarımız özlemini çektikleri aile sıcaklığı ile buluşacaktır. Bizi dinleyen saygıdeğer dinleyicilerden bir isteğimiz bulunmakta. Dinleyicilerimizin yakın çevresinde koruyucu aile olabileceğini düşündüğü ailelerimize bu hizmeti anlatmalarını e-devlet veya kurumumuza gelerek koruyucu aile hakkında ayrıntılı bilgi almalarını sağlayalım” şeklinde konuştu.

‘Sosyal Hizmet Saati’ programı her hafta Çarşamba günü saat 15.15’te dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Vatandaşların bilgilendirildiği “Sosyal Hizmet Saati” radyo programının yönetmenliğini Mustafa Mert ve Ali Kemal Zerenli yaptı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here