Başkan Tosyalı’dan Gazetemize ‘100. Yıl’ Temennisi

0
52

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gazetemizi ziyaret ederek, 76. kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

76 yıl boyunca ilkelerinden ödün vermeden, aynı çizgide yayın yapmanın zorluğundan söz eden Başkan Tosyalı, bu zorluğundan üstesinden gelerek uzun yıllar ayakta kalan ve başarılı yayın hayatını sürdüren İskenderun Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve ekibini tebrik etti.

“İnşallah 100. yıldönümünüzü de birlikte kutlarız” diyen Başkan Tosyalı, İskenderun Gazetesi ailesine başarılı yayın yılları diledi.

İskenderun’u İleri Taşıyacağız

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret, pasta kesimi ile başladı. Ziyarette üç yıllık görev süresi içerisinde yaptıklarını anlatan Başkan Tosyalı, doğru kullanıldığı takdirde belediye bütçesiyle pek çok hizmet yapılabileceğini söyledi. Asfalt ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra kütüphane, ziraat bahçesi, hastane yapımı gibi pek çok projenin hayata geçirilmesinde büyük çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Tosyalı, ihale ve yapım aşamasında olan tüm projelerin tamamlanmasının ardından İskenderun’un 10 yıl ileri gideceğini dile getirdi.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de, Başkan Tosyalı’ya bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dileyen Terbiyeli, İskenderun’un menfaatine olacak her çalışma ve projede destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here