Kutlama Ziyaretleri Üçüncü Gün de Devam Etti

0
43

76’cı kuruluş yıldönümünü kutlayan gazetemiz İskenderun’a tebrik ziyaretleri üçüncü gün de devam etti. İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, gururumuza ortak oldu.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği aynı zamanda Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ve Yönetimi, 76. kuruluş yıldönümümüz nedeniyle gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarete, daha nice başarılı yayın yılları dilediler.

İskenderun Gazetesinin, İskenderun’un ilk ve en eski gazetesi olması nedeniyle büyük önem taşıdığını söyleyen Federasyon Başkanı Çelik, gazetemizin 76 yıl boyunca ilkelerinden hiç ödün vermeden objektif bir şekilde yayın hayatını sürdürmesinden ötürü de takdire şayan olduğunu vurguladı.

İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirirken, Başkan Çelik’e övgü dolu sözleri için teşekkür etti.

Altın Adamlardan Kutlama Ziyareti

Üçüncü günümüzde bir diğer ziyaretçilerimiz ise İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetimi oldu. Gazetemize her zaman büyük önem veren Oda Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli nezdinde tüm gazete ailemizi tebrik etti.

Gazetemize daha nice uzun yıllar başarılı yayın hayatı temenni eden Oda Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Gazetesi ailesini kutlayarak, ilkeli ve objektif yayın anlayışlarının bundan sonrada devam etmesini diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü Başkan Fırat ve Oda Yönetimine teşekkür eden İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de, Başkan Fırat ve tüm oda üyelerinin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Semir Bağırsakçı, Yayın Koordinatörümüz Doğan Süslü ve Sayfa Sekreterimiz Helga Terbiyeli’nin de hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here